Over ons

Polymotion, staat voor kwaliteit en snelheid. Wij hebben een ruime ervaring in o.a. synchroonmotoren, stappenmotoren en solenoids.
We vertegenwoordigen de merken Johnson Electric, Saia, Ledex en Dormeyer. Ook bieden wij alternatieven voor merken die niet meer actief op de markt zijn zoals Lucas en BLP solenoids.
Behalve de standaard produkten zijn wij in staat om klant specifieke aanpassingen door te voeren op bijvoorbeeld assen of bekabeling.
Polymotion biedt voor elke toepassing een geschikte oplossing, met kwaliteistcomponenten van gerenommeerde fabrikantent. Dit varieert van microschakelaars, solenoids, motoren tot flexible flat cables (FFC). Maar ook voor counters, paneelschakelaars en signaallampen bent u bij ons aan het juiste adres.
Als klant kunt u er zeker van zijn dat we samen met u de meest geschikte oplossing selecteren. Door onze langdurige partnership met de meest innovatieve en grootste fabrikanten van elektronische componenten, bieden wij u de mogelijkheid de nieuwste producten succesvol toe te passen.
Polymotion biedt haar klanten de top in technische ondersteuning, een uitstekende productkwaliteit, hoge proces dynamiek en een maximale klantgerichtheid. Laat u overtuigen door onze producten en service, voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers van de klantenservice die u met raad en daad bijstaan.